Fotolien  

Veilig | Vertrouwd | Ervaren | Professioneel

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website, wees welkom!

Ik ben 54 jaar jong, ook wel Lien genoemd, heb een man, 2 volwassenen kinderen, Marjolijn en Thomas en een prachtige hobby reizen.

Alles wat met liefde te maken heeft leg ik vast, het verwachten/verwelkomen van nieuwe liefde, het vastleggen van liefde en natuurlijk hoort daar ook bij het loslaten van liefde.

Al meer dan 10 jaar ben ik een gepassioneerd fotografe, enkele jaren fulltime in het vak aan de slag geweest en sinds corona parttime in de weer met de camera. Ik heb dan ook al meer dan 100 bruidsparen mogen vastleggen en begeleiden, vele babies geboren mogen zien worden en daarna lekker thuis op de foto bij een newbornshoot.

Dit ben ik, dit zijn de foto’s die ik maak, en dit kost het, alles niet te ingewikkeld hier op mijn site. Ook met reportage’s maken ben ik lekker enthousiast, alles kan, mag en niets moet! Lekker genieten en jezelf blijven, dan doe ik de rest!

​Hoe omschrijven andere mensen mij?
*spontaan         
*vrolijk          
*duidelijk            
*creatief            
*geruststellend            
*professioneel           
​*energiek

Ik behoud me het recht voor alle door mij in opdracht gemaakte foto’s eventueel te gebruiken voor promotie op social media, mijn website of andere promotiedoeleinden ten behoeve van Fotolien. Mocht je dit niet willen dan kun je dat vooraf  tijdig aangeven. In opdracht gemaakte fotobestanden zullen nooit ter beschikking worden gesteld voor gebruik door derden, of alleen in overleg hierover. Niets van deze site mag gekopieerd of gepubliceerd worden zonder toestemming.

Stuur mij een berichtje

Hebben jullie interesse in een reportage, neem dan vrijblijvend contact met me op. Middels contactformulier/whatsapp of telefoon.

Jacqueline Van Osenbruggen
06-41949911

info@fotolien.nl